søndag den 14. juli 2013

TV-køkken, nu på skrift

Jeg blev inspireret til at lave mit eget müsli, nede hos min veninde i dag. Det er super lækkert at bruge oven på yogurt eller bare som snack.

Til min lille lækre potion har jeg brugt:
50 gr. hasselnød kerner
50 gr. mandler
60 gr. havregryn
50 gr. kokosmel
2 spsk. tidselolie
1 spsk. honning
En teske spids vanilje pulver

Man kan selvfølgelig tilsætte andre lækkerier til müslien, såsom græskarkerner, solsikkekerner osv.
Jeg har selv valgt at drysse tørrede tranebær ned i min müsli.

Fremgangsmåde:
Hak mandler og hasselnøds kerner groft.
Varm panden og hæld tidsel olien på.
Tilsæt mandler og hasselnødskerner.
Kom honningen på panden.
Rør og fordel blandingen godt!
Hæld havregrynene på og rør rundt.
På med kokosmelet og rør igen.
Smag til med vanilje sukker.
Lad det stege/svitse til du selv synes det er crunchy nok.
Læg det til sidst på noget bagepapir og lad det køle. (Det er en smule "vådt" lige når det kommer ad panden.)
 

Velbekomme!



Ingen kommentarer:

Send en kommentar